ГоловнаВиховні справи“Місто-герой України” – незламний та нескорений Харків

“Місто-герой України” – незламний та нескорений Харків

Українські міста під час відсічі збройної агресії рф стали справжніми форпостами незламного духу. Від початку повномасштабного вторгнення 10 із них отримали відзнаку «Місто-герой України». Одним із них є місто Харків.

Операція зі звільнення Харківщини вразила весь світ. Військові експерти називають її однією з найуспішніших операцій з часів Другої світової війни. За п’ять днів українським військовим вдалося звільнити 338 населених пунктів, у яких мешкає близько 150 тисяч людей, захопити понад 300 одиниць військової техніки, величезну кількість зброї та боєприпасів. 

Мета  виховного заходу  розкрити подвиг та героїзм, продемонструвати стійкість українців, виявлену під час відсічі збройної агресії російської федерації проти України. Разом з класним керівником учні 11 класу згадали події, що змінили наше життя назавжди, розділили його на «до» і «після», змінили наші цінності і уявлення про те, що в житті є важливим.

Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за Україну! Усім, кого ми згадуємо, коли говоримо «Слава Україні! Героям слава!»