ГоловнаПатріотичне вихованняДень Героїв України 2024

День Героїв України 2024

Щорічне свято День Героїв було запроваджене на честь всіх захисниць та захисників України, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність та територіальну цілісність і продовжують робити це нині. Особливо важливим воно стало після початку російсько-української війни, коли нові герої боронять рідну Батьківщину.

З цієї нагоди для учнів 7 та 10 класів було проведену виховну годину ,,Визволення Гостомеля”. На цю зустріч було запрошено учасника бойових дій Магаса Василя Борисовича. Він брав участь у визволенні міста Гостомеля, Ірпеня, Сєвєродонецька. Має три нагороди, вражаючі відео, фотоматеріали, які неможливо забути. ОЗО ,,Потіцький ліцей” висловлює щиру подяку воїну та з нетерпінням чекаємо на повернення із фронту живими і здоровими всіх наших захисників ЗСУ.

День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Читати далі