ГоловнаВиховні справиЦікаві виховні години проведені класними керівниками 5 класів

Цікаві виховні години проведені класними керівниками 5 класів

Перехід із початкової школи до основної пов’язаний із внесенням змін у динамічні стереотипи спілкування, діяльності, а також зі збереженням окремих компонентів попереднього соціального досвіду. Адаптація дитини до навчання в середній школі відбувається не одразу. Це досить тривалий процес, пов’язаний зі значним навантаженням на всі системи організму.
Велику роль в процесі адаптації відіграє класний керівник 5 класу, проводячи з дітьми бесіди, години спілкування, різні заходи.

Одним із таких занять були година спілкування-тренінг проведена класним керівником 5-Б класу, Онищенко М.О., “Наше здоров’я” та виховний захід “Дивовижна Україна” проведений Потапенко Д.О.

Учні 5-Б класу подорожували галявиною здоров’я, дізнались багато цікавого про людський організм, навчились розрізняти шкідливу і корисну їжу. А завершилась година спілкування прогулянкою на свіжому повітрі. Діти особисто переконались в тому, що прогулянка на свіжому повітрі та позитивні емоції – це дуже важливо для людського організму.

Учні 5-А здійснили подорож мальовничими куточками рідного краю, які віднесені до 7-ми чудес України та наспівались від душі патріотичних пісень. Панувала дружня та позитивна атмосфера. Подібна робота згуртовує колектив, діти вчаться товаришувати та бути толерантними.