ГоловнаНовиниНовини закладуВідкриття спортивного майданчика

Відкриття спортивного майданчика

Сьогодні в нашому навчальному закладі відбулася знакова та надзвичайно приємна подія. Біля опорного закладу «Потіцький академічний ліцей – центр позашкільної освіти»  було урочисто відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям, який був профінансований з державного бюджету в рамках реалізації  Державної  Програми  «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» та за підтримки місцевих меценатів: Королевича Віктора Леонідовича – голови ПП «Коротищанське»; Бабича Миколи Васильовича – голови ПАТ «Миронівське»; Педченка Василя Івановича – голови СФГ «Педченка В.І»; Мальованого Івана Анатолійовича – голови СФГ «Мальованого В.В.»; Припіяла Андрія Васильовича – голови ФГ «Припіяло А.В.»; Приходька Віктора Митрофановича – директора ТОВ «Потік-Агро».


На  відкритті  був присутній заслужений працівник фізичної культури та спорту, член Національного олімпійського комітету, начальник Управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв, який привітав усіх присутніх з цією знаковою подією для села та району та  подарував для юних футболістів м’ячі.
Голова районної державної адміністрації Ігор Черногод привітав та подякував усім, хто був причетний до організації робіт та встановлення майданчика.
Всі бажаючі оглянули спортивний майданчик та спільно з  начальником Управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергієм Тимофєєвим випробували тренажерне обладнання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.