ГоловнаВідпочинок і дозвілля10 жовтня – День художника!!!

10 жовтня – День художника!!!

Хтось творить красу словом, хтось – звуком, а хтось – кольорами. Радість, яку дають нам картини – це радість участі разом з художником в тому процесі пізнання світу, який ми називаємо  мистецтвом.

Образотворче мистецтво є однією з найдовершеніших форм діяльності, оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ людини, бринять кольори глибоких почуттів. Роботи видатних митців пробуджують потяг до прекрасного, спонукають замислитися над суттю буття.  Художники працюють у різних напрямках, і в кожному напрямку ціниться його професійність.

Наша земля завжди була багата талановитими людьми, серед яких і велика когорта майстрів пензля. Їхні картини радують відвідувачів художніх галерей як в Україні, так і в багатьох інших країнах світу, їх натхненними роботами прикрашені наші величні храми і безцінні історичні пам’ятки. 

До Дня художника України учні нашого закладу разом з вчителем образотворчого мистецтва, Куделею Л.Л., підготували виставку своїх малюнків «Юні художники нашого ліцею».