ГоловнаВиховні справи“Як ти?”

“Як ти?”

Із 17 по 21 травня на основі Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Як ти?” реалізованої за ініціативи першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ в нашому закладі було проведено серію уроків серед учні 7-11 класів, мета яких – це збереження ментального здоров’я учасників освітнього процесу.

Важливим пріорітетом сьогодні залишається психологічна підтримка, збереження емоційних та психічних станів , а також формування в учнів готовності до самостійного життя.

Кожен педагогічний працівник нашого закладу здатен враховувати емоційне та психофізичне самопочуття у дітей та із відповідальністю й розумінням відноситься до всіх учасників освітнього процесу, підтримуючи при цьому позитивний мікроклімат в класному колективі. Завжди вміло застосовують у своїй роботі всі рекомендації, які надає психологічна служба закладу і піклуються про ментальне здоров’я учнів використовуючи в своїй роботі психостимулюючі вправи, вправи на психологічне розвантаження, на саморегуляцію і т.п.

Дякуючи всім спільним діям наші учні почуваються захищеними, а сприятливі умови, які були направлені на це, стали добрими умовами для навчальної та творчої діяльності учнів.