ГоловнаНовиниВиховні справиМаріуполь – героїчне місто-фортеця на березі Азовського моря

Маріуполь – героїчне місто-фортеця на березі Азовського моря

1 травня 2024 року із учнями 9 класу було проведено виховний захід у рамках медійної кампанії “Міста Героїв” на тему: “Маріуполь – героїчне місто-фортеця на березі Азовського моря” присвячений героїчному протистоянню мешканців міста Маріуполь проти російської агресії.

Класний керівник Сорока Галина Петрівна знайомила учнів із історією заснування славетного міста і про те, як воно розвивалось до дня, коли його було окуповано та зруйновано ворогом. Також учні переглянули інформаційне відео “Маріуполь. До та після… “, де могли побачити наслідки жорстоких обстрілів та результат облоги, під якою знаходиться це неймовірне місто-герой. Метою заходу було виховання в учнів почутття патріотизму, стійкості та згуртованості, а також почуття гордості за героїзм українців, які ціною власного життя відстоювали кожен метр рідної Батьківщини.

Ми напевно не можемо чітко сказати коли це місто буде звільнено, але із точністю можемо сказати, що героїчна оборона, евакуація мирних жителів та надзвичайний героїзм і стійкість захисників заводу “Азовсталь” неодноразово доводить, що дух українців незламний, а їх сила та міць така ж, як залізо виплавлене на цьому славетному заводі-фортеці. Маріуполь – це Україна, і ще настане той день, коли в ньому знову буде лунати дитячий сміх!