ГоловнаНовиниБезпека життєдіяльностіТиждень безпеки руху дітей “Азбука безпеки на дорозі”

Тиждень безпеки руху дітей “Азбука безпеки на дорозі”

Розпочалось навчання, тому традиційно в нашому ліцеї проводився тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!

Наші учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.               

Протягом тижня вчитель з основ здоров”я, Потапенко Д.О., проводила заняття з елементами тренінгу з учнями 7 класу «Будь уважним на дорозі. «Переходь дорогу правильно!» під таким гаслом учні 5 класу провели навчальну гру з безпечної поведінки на дорозі.

Для учнів 3 класу класний керівник, Овчаренко С. В., підготувала цікаву вікторина знавців правил дорожнього руху   «Правила дорожні знай в ДТП не потрапляй!».