ГоловнаНовиниНовини закладуЗбори для батьків майбутніх першокласників та для батьків випускників нашого ліцею

Збори для батьків майбутніх першокласників та для батьків випускників нашого ліцею

Важливою складовою частиною освітнього процесу сучасного закладу освіти є організація роботи з батьками учнів, яка значною мірою впливає на успішність. Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу  в навчальному закладі.

28 березня 2023 року в нашому ліцеї відбулися збори для батьків майбутніх першокласників та для батьків наших випускників.

Під час проведення зборів для батьків першокласників вчителька початкових класів, Лазоренко Оксана Анатоліївна, презентувала свою роботу та розповіла, що ключ до успішного навчання у школі – це співпраця вчителя і батьків. Також ознайомила батьків з особливостями НУШ, поділилася рекомендаціями як досягти найкращих результатів та як зробити навчання дітей цікавим та комфортним. Батьки мали змогу поспілкуватися з практичним психологом нашого закладу, Потапенко Діною Олексіївною. Основна мета даної бесіди – роз’яснити батькам головні компоненти готовності дитини до навчання та надати рекомендації відносно підготовки вдома. Психолог ліцею розповіла про особливості розвитку дітей 6-річного віку та про визначення готовності дитини до навчання. Провела просвітницьку бесіду та анкетування з батьками, дала декілька порад батькам майбутніх першокласників, як зробити процес підготовки дитини ефективним та якісним.

Батьки отримали різноманітну інформацію щодо особливостей освітнього процесу в початковій школі та рекомендації щодо підготовки малюків до навчання.

Батьків випускників, класний керівник, Чабак Олена Андріївна, ознайомила з особливостями складання НМТ у 2023. Усі присутні мали нагоду вільно висловитись та отримати відповіді на питання, які так тривожать батьків.