ГоловнаНовиниПатріотичне виховання6 грудня – День збройних сил України

6 грудня – День збройних сил України

В Міжнародний День волонтера та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України, 5-6 грудня, серед класних колективів нашого закладу була проведена благодійна ярмарка на підтримку наших захисників. До акції милосердя були залучені учні всих класів навчального закладу. Навіть найменші вихованці нашого закладу зголосилися прийняти участь. У підсумку на ярмарку вдалося зібрати 23 тис. грн., які будуть передані волонтерам і використані на підтримку українських військовослужбовців.

    Щира вдячність усім небайдужим, зокрема директору ліцею Зваричу О.І., учням, вчителям, батькам, а також всім-всім, хто долучився до організації та проведення благочинного заходу. Адже допомагаючи нашій армії, ми з кожним днем на крок ближче до спільної перемоги. Разом до перемоги!!!

Щоб підтримати моральний дух наших захисників учні ліцею виготовили обереги, намалювали малюнки та написали листи подяки.

Також були проведені виховні заходи до Дня захисників України, зокрема учні 4 класу разом з класним керівником, Лазоренко О.А., провели патріотичну конкурсну програму “Захисники і захисниці”.