ГоловнаВиховні справи“Кольоровий тиждень толерантності”

“Кольоровий тиждень толерантності”

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів

загальнолюдських моральних цінностей в ОЗО “Потіцький ліцей” пройшов “Кольоровий тиждень толерантності”. Впродовж тижня робота вчителів початкової ланки та класних керівників 5-11 класів була спрямована на формування в учнів взаємоповаги, взаєморозуміння та моральної доброчесності одне до одного. Щодня в ліцеї проводились конкурси та психологічні тренінги на тему “Толерантність і нетерпимість”. Окрім цього, в кожен із днів мав перевагу відповідний колір в одязі дітей.

З учнями початкової ланки проводились різноманітні розвивальні ігри, танцювальні руханки конкурси та художньо-естетичні вправи. Діти переглядали мультфільми повчального характеру про доброту, терпіння та взаєморозуміння, а також створили постер із долоньками добра та словами підтримки для наших захисників.

З учнями 5-11 класів соціальним педагогом Потапенко Д. О. були проведені тренінги та тестування на тему: “Добрі стосунки в колективі”. Під час перерв учнівським самоврядуванням та педагогом-організатором Махинею Н.М. проводились акція “Обійму безплатно”, “Скриня добрих слів”, фотоконкурс “Подаруй посмішку”, а також діти створили плакати на тему “Дерево та квітка толерантності”. Всі учні ліцею активно брали участь в організованих заходах та із творчістю підійшли до кожного із завдання поставлених перед ними.